Geboorteplan

Een geboorteplan bundelt jullie wensen wat betreft de bevalling. Want iedereen heeft natuurlijk een eigen visie op hoe die speciale dag eruitziet…

Bevalling-13

Een geboorteplan opstellen is een goede voorbereiding op de bevalling. Het doet jou en je partner bewust stilstaan bij alle opties die jullie hebben. En wij zijn er voor jullie om jullie wegwijs te maken in al die opties. Zodat jullie goed geïnformeerd een keuze kunnen maken. Er bestaat trouwens niet zoiets als een ‘juiste’ keuze – het is vooral een kwestie van waar jij en je partner je goed bij voelen.

Al jullie wensen en bijzonderheden rond de arbeid, bevalling en kraamperiode houden we bij in jullie eigen geboorteplan. Waar wil je bevallen? Wie moet er dan aan je zijde staan? Hoe sta je ten opzichte van pijnstilling? Wat zijn je plannen voor de voeding?

Maar zo’n geboorteplan doet meer dan je bewust maken. Het is ook voor ons en de gynaecologen een leidraad. Zodat wij weten wat voor jullie belangrijk is. En hoe we deze speciale dag zoveel mogelijk kunnen laten verlopen zoals jullie het willen.

Let wel: hoe goed je je ook voorbereidt, het verloop van een bevalling blijft altijd onvoorspelbaar. Daarom moeten we soms – om medische redenen, bijvoorbeeld – afwijken van jullie geboorteplan.

Benieuwd wat er allemaal in zo’n geboorteplan staat?

cta-contact

Voor informatie of het maken van een kennismakingsgesprek?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Wat kunnen we voor jou betekenen

Kinderwens
Zwangerschap
icon_bevalling
Bevalling
Kraamperiode
© LEVENSLICHT 2020
Loading...