Over levenslicht

Vanuit welke visie zag Levenslicht zelf het licht?

Annelies-11

Als team staan we klaar om samen met jullie op weg te gaan vanaf kinderwens tot ver na de geboorte. We willen jullie empoweren om bewuste keuzes te maken op basis van wetenschappelijk onderbouwde info.

We geloven sterk in individuele zorg op maat, zodat het hele gezin samen naar een nieuw leven kan groeien. Tijd nemen, niet enkel voor de medische zorgen, maar ook voor psychologische begeleiding. We reiken jullie alle opties aan om tot de keuzes te komen waar jullie je het best bij voelen. Bewust toewerken naar de geboorte – of dat nu thuis, poliklinisch of in het ziekenhuis is.

Vanuit onze visie dat zwangerschap, geboorte en kinderen krijgen een natuurlijk proces kan zijn, begeleiden we jullie vanuit een fysiologisch standpunt. We werken hands-off wanneer het kan, hands-on wanneer nodig. Of dat nu gaat over bevalling, borstvoedingsbegeleiding… Wij ondersteunen, maar dringen onze mening niet op. Wij informeren, jullie beslissen.

Wij zijn er voor jullie, maar zoals jullie willen dat we er voor jullie zijn

kinderwens

Ons team

Annelies-4
Annelies

Levenslicht, dat is voor mij… mijn kindje. Geboren vanuit de liefde voor de verloskunde, groot gebracht met veel tijd en passie. De plaats waar ik al mijn interesses kan uitoefenen: onder water bevallen, vrouwen empoweren, voetreflexologie voor moeder en kind, Shantala babymassage, borstvoedingslessen, studenten passioneren voor de job, en zo veel meer!

Dit doet me stralen: Tijd maken met het gezin, volleyballen en lezen.

Hanne

Levenslicht, dat is voor mij… doen wat ik graag doe! Koppels begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna op de manier waarop zij dat willen, zorgt ervoor dat dit keer op keer een unieke ervaring is! Vroedvrouw zijn is zo’n veelzijdig beroep, en net dat maakt het zo leuk! Omdat ik er van overtuigd ben dat ontspanning een onmisbare factor is in ons leven, en dus ook tijdens de zwangerschap, heb ik me gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en voetreflexologie.

Dit doet me stralen: tijd doorbrengen met ons gezinnetje en genieten van de kleine dingen: een lange wandeling maken met onze hond, een pittige yoga les, een koffietje drinken met vriendinnen,…

hanne
Lorijn-2
Lorijn


Levenslicht, dat is voor mij… de mooiste job ter wereld! Zwangerschapsbegeleiding bieden op maat van ieder koppel. Samen streven naar een bevalling en kraamperiode waar ouders met een positief gevoel aan terug denken. Daar wil ik als vroedvrouw voor gaan, iedere dag opnieuw!
Vanuit het vroedvrouw zijn, is mijn passie voor dragen ontstaan. Als draagconsulent probeer ik ouders wegwijs te maken in de wereld van het ergonomisch dragen en hen het plezier en comfort hiervan te laten ervaren

Dit doet me stralen: Gezellig samen zijn met vrienden en familie, genieten van de kleine dingen in het leven en mijn creativiteit de vrije loop laten.

cta-contact

Voor informatie of het maken van een kennismakingsgesprek?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Wat kunnen we voor jou betekenen

 • icon_zwangerschap
 • Zwangerschap

  Zijn jullie zwanger? Wij begeleiden jullie graag doorheen het hele proces met controles, informatie en tips!
  Lees meer

 • icon_bevalling
 • Bevalling

  ‘t is zover! Wij duimen ondertussen dat alles zoveel mogelijk kan verlopen, zoals jullie voor ogen hadden.
  Lees meer

 • icon_kraamperiode
 • Kraamperiode

  Nieuw leven in huis! Wij maken tijd voor jullie vragen en omringen jullie gezin met de beste zorgen.
  Lees meer

Onze workshops

Zwangerschapscursus

icon_kalender
In deze workshop komen verschillende thema’s aan bod.

Mama-Baby yoga

icon_kalender
Deze mooie yoga vorm is ideaal voor mama's die graag op een liefdevolle en speelse manier yoga met hun baby willen doen.

Zwangerschapsyoga

icon_kalender
Er komt heel wat op je af tijdens je zwangerschap.
Meer workshops
© LEVENSLICHT 2020
Loading...