Kinderwens

Een kind willen: er bestaat vaak geen krachtigere wens. Maar soms verloopt niet alles volgens plan…

wensbloem

“Jullie zullen ook wel binnenkort aan kinderen beginnen?!” en “Dit wordt zeker de speelkamer?”. De jullie welbekende vragen, die niet altijd als onschuldig ervaren worden…

Voor sommige koppels is het namelijk niet zo vanzelfsprekend: een kinderwens, meteen zwanger worden en mama of papa zijn. Vaak verloopt niet alles volgens plan, wat veel vragen en bezorgdheden kan oproepen. Graag begeleiden we jullie dan ook bij jullie kinderwens. Of jullie nu op een bewuste manier zwanger willen worden, moeilijkheden ondervinden bij zwanger worden of al in een fertiliteitstraject zitten: elk koppel en individu is welkom bij ons!

Ook begeleiden wij koppels na zwangerschapsverlies.

Bewust zwanger

bewust-zwanger

Zwanger willen worden brengt vaak veel vragen met zich mee en is dan ook vaak iets waarover jullie je goed willen informeren. Zijn er bepaalde vitamines die ik kan nemen? Wat zijn mijn meest vruchtbare dagen? Wat gaat er allemaal op ons afkomen? Samen gaan we op weg om een antwoord op deze vragen te zoeken en bespreken we hoe jullie jullie kans op een natuurlijk zwangerschap kunnen verhogen!

Helpende hand

20180103_LEVENSLICHT_WOORDCLOUD-01

Weken verstrijken, maanden verstrijken, jaren verstrijken… en jullie kinderwens blijft onvervuld. We weten dat dit een grote impact kan hebben op verschillende aspecten van jullie leven. Samen overlopen we alle opties die jullie hebben met betrekking tot jullie kinderwens. Vaak is het nodig dat er medische assistentie bij komt kijken. Dit kan heel veel vragen en gevoelens bij jullie oproepen. Wat is het verschil tussen IVF en ICSI? Wat betekent dat voor onze relatie? Wat zeg ik tegen mijn familie? Is adoptie/pleegouderschap een optie? Welke keuze jullie ook maken, wij begeleiden jullie hier graag bij!

Als het anders loopt…

wensbalon

Niet voor iedereen is het even makkelijk om te praten over zwangerschapsverlies. Niet voor jou en niet voor je gesprekspartner. Het is soms zelfs zo moeilijk dat je er als koppel nauwelijks over kan praten of dat jullie er op een compleet andere manier mee omgaan.
Graag begeleiden wij jullie hierbij. We gaan samen met jullie op weg en kijken waar jullie nood aan hebben. Een goede babbel? Informatie? Een overzicht van de opties die jullie nu hebben?

cta-contact

Voor informatie of het maken van een kennismakingsgesprek?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Wat kunnen we voor jou betekenen

Zwangerschap

Zijn jullie zwanger? Wij begeleiden jullie graag doorheen het hele proces met controles, informatie en tips!

Lees meer

Bevalling

‘t is zover! Wij duimen ondertussen dat alles zoveel mogelijk kan verlopen, zoals jullie voor ogen hadden.

Lees meer

Kraamperiode

Nieuw leven in huis! Wij maken tijd voor jullie vragen en omringen jullie gezin met de beste zorgen.

Lees meer

Onze workshops

Zwangerschapscursus

icon_kalender
In deze workshop komen verschillende thema’s aan bod.

Mama-Baby yoga

icon_kalender
Deze mooie yoga vorm is ideaal voor mama's die graag op een liefdevolle en speelse manier yoga met hun baby willen doen.

Zwangerschapsyoga

icon_kalender
Er komt heel wat op je af tijdens je zwangerschap.
Meer workshops
© LEVENSLICHT 2020
Loading...