Welkom Renske Poeliejoe bij Levenslicht

05 april 2020

Collega Hanne verlegt binnenkort haar focus op haar eigen wondertje! Om deze overgang voor jullie zo vlot mogelijk te laten verlopen, start Renske vanaf vandaag haar inloopstage.

Geen goede start zonder deftige voorstelling!

Ik ben Renske, 26 jaar en vroedvrouw in opleiding. Of verloskundige in opleiding, hoe je het ook wil noemen. Ik geef de voorkeur aan vroedvrouw, vanwege de betekenis. Het komt van het oude ‘vroede vrouw’, wat wijze vrouw betekent. En ik doe meer dan alleen ‘verlossen’.

Wat ik belangrijk vind in een vroedvrouw is dat je ten alle tijden zorgt voor de veiligheid van moeder en (ongeboren) kind. Maar hierin ook zeker de ouders in voorlicht, uitleg geeft en, het allerbelangrijkste mijn inziens, de ouders daarna de keuzes laat maken.

Mijn man Thijs steunt me hier volledig in, samen met de twee katten en de hond 😉

Verder houd ik van wandelen (met de hond), paardrijden, lezen, haken en leuke dingen doen met vriendinnen.

Ik heb er alvast zin in!

Tot binnenkort,

Renske

 

© LEVENSLICHT 2020
Loading...